• Úvod
  • Školní jídelna
  • Jídelní lístky

Jídelní lístky

Jídelní lístek

14.10. – 18.10.2019

Pondělí

polévka: Drožďová (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

hlavní jídlo: Aljašská treska na česneku a slanině, šťouchané brambory, salát z čerstvé

zeleniny, mošt (obsahuje aler.: 1,4,7,10)

 

Úterý

polévka: Krkonošská zelňačka (obsahuje aler.:1,7,10,12)

hlavní jídlo: Krůtí perkelt, semolinové těstoviny, špecle

čaj pomeranč, ovoce (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

 

Středa

polévka: Vývar hovězí s nudlemi (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

hlavní jídlo: Svíčková na smetaně, houskový, vícezrný knedlík

čaj bylinný s citrónem (obsahuje aler.: 1,3,7,9,10,11)

 

Čtvrtek

polévka: Barevná s pohankou (obsahuje aler.:1,7,9)

hlavní jídlo: Dušená mrkev s hráškem, vejce vařené, vařené brambory

nápoj višeň, ovoce (obsahuje aler.: 1,3,7)

 

Pátek

polévka: Hrachová s houskou (obsahuje aler.: 1,3,7)

hlavní jídlo: Španělský ptáček z vepřového masa, dušená rýže, tříbarevná rýže

salát okurkový, čaj hruška-zázvor (obsahuje aler.: 1,3,6,7,10)

 

1. Obiloviny (lepek)  5. Podzemnice olejná    9. Celer  13. Vlčí bob (lupina) 
2. Korýši 6. Sójové boby 10. Hořčice 14. Měkkýši
3. Vejce 7. Mléko 11. Sezamové semena  
4. Ryby 8. Skořápkové plody 12. Oxid siřičitý a siřičitany  

Zpracovala: N. Holíčková, vedoucí kuchařka

Schválila: K. Mecová, vedoucí školní jídelny

 

Jídelní lístek

21.10. – 25.10.2019

Pondělí

polévka: Z vaječné jíšky (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

hlavní jídlo: Čočkový eintopf (bezmasý), chléb kmínový, kovářský, okurek steril.

nápoj Aloe vera, ovoce (obsahuje aler.: 1,7,9,10,11)

 

Úterý

polévka: Z krabích tyčinek (obsahuje aler.:1,4,7,9)

hlavní jídlo: Sekaná pečeně, šťouchané brambory, dýňový kompot

čaj ostružina (obsahuje aler.: 1,3,7)

 

Středa

polévka: Rajčatová s bulgurem (obsahuje aler.: 1,7)

hlavní jídlo: Kuřecí prsa na žampiónech, dušená rýže, basmati rýže, salát ledový

nápoj pomeranč-broskev (obsahuje aler.: 1,10)

 

Čtvrtek

polévka: Zeleninová (obsahuje aler.:1,7,9)

hlavní jídlo: Vepřové výpečky, dušený špenát, vařené brambory

nápoj malina, ovoce (obsahuje aler.: 1,3,7)

 

Pátek

polévka: Hráškový krém s fridátovými nudlemi (obsahuje aler.: 1,3,7)

hlavní jídlo: Zapékané těstoviny s uzeným masem, domácí červená řepa

čaj s citrónem (obsahuje aler.: 1,3,6,7,10)

 

1. Obiloviny (lepek)  5. Podzemnice olejná    9. Celer  13. Vlčí bob (lupina) 
2. Korýši 6. Sójové boby 10. Hořčice 14. Měkkýši
3. Vejce 7. Mléko 11. Sezamové semena  
4. Ryby 8. Skořápkové plody 12. Oxid siřičitý a siřičitany  

Zpracovala: N. Holíčková, vedoucí kuchařka

Schválila: K. Mecová, vedoucí školní jídelny

Základní informace

Zřizovatel: MS kraj
IČO: 619 89 274
ZŠ: 596 746 805
ŠD: 734 266 546
E-mail: info@zskptvajdy.cz
  ZSVaj@po-msk.cz
SPC - 596 768 131
E-mail: spc@zskptvajdy.cz
Jídelna: 596 746 804
ID Datová schránka: 53cf73y

Kde nás najdete

Adresa: Kpt. Vajdy 2656/1a, Ostrava-Zábřeh, 700 30

Kalendář akcí

říjen 2019
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31